Om

Mit navn er Frederik Hansen, og er født i maj 1975.

Jeg er vokset op i Køge, 30 km syd for København. I dag bor jeg i et blåt træhus i den lille hyggelige landsby Karise, ikke så langt fra Faxe.

Min livsmission er at leve mit liv som et helt menneske. Som et menneske der ikke har halveret sig, ved at undertrykke nogle følelser, fordi de er negative og uønsket. Alle følelser har lige ret til at være, det er derfor de findes. Derfor er det vigtigt for mig at være til stede i mit liv.

Har du et ønske for din fremtid, bare et lille ønske eller måske en stor drøm? Men føler du det er som at løbe rundt i et hamster hjul? Pisker du af sted uden at komme nogen vegne, eller endnu værre ud af den forkerte vej? Eller ved du slet ikke hvor du vil hen?

På disse sider skubber, trækker, hiver, niver, lokker jeg, alt sammen for at støtte dig til at få en fantastisk fremtid. Med “fantastisk” mener jeg fantastisk efter din målestok, ikke min, ikke nogen andres, kun din. Jeg synes, det er lige fantastisk om du begynder at hilse på ham den søde, eller hende den lækre du ved, eller om du flytter til Tibet og starter din egen t-shirt forretning. Eller du indser at dit liv lige nu faktisk er fantastisk, lige præcis som det er.

Har du lyst, er du mere end velkommen til at skrive til frederik@fantastisk-fremtid.dk med spørgsmål eller andet.

Jeg blev certificeret coach ved Manning Inspire januar 2009.


“Smerte er nødvendigt; lidelse er valgfrit” – Ukendt