Pris/Kontakt

Lidt praktisk information omkring hvordan og hvorledes:

Hvis du er klar til at tage det første skridt på vejen (at kontakte mig) eller på anden vis mangler én at vende tanker med (mine øre sidder godt fast så de kan tåle at høre meget), så er jeg klar. Jeg har normal samtalerne om eftermiddag/aften i hverdagene, og de varer cirka 1 time.

Det foregår udelukkende over via Google Meet, på den måde er afstand/transporttid ikke en forhindring, og du er i dine egne hjemlige, rolige og trygge omgivelser. Det kræver naturligvis at dine omgivelser er stille/rolige, for at du kan få det optimale ud af sessionen.

Du modtager du en e-mail med et link, som du bruger enten via din mobil eller din computer, og gerne et head-set for bedre lyd (både for mig og dig). Jeg har mit kamera tændt, om du har lyst til det, er helt op til dig.

I første session kommer vi igennem disse punkter:

  1. Finder målet for sessionen, og gør den helt skarp og præcis. Det kan tage få minutter eller lang tid, begge dele er helt normalt.
  2. Finder store og små stopklodser eller forhindringer, som står i vejen for at du kan nå hen til målet.
  3. Fjerner alle forhindringer eller finder smut veje omkring forhindringerne.

Du booker ved at sende en e-mail med et forslag til tidpunkt (normalt har jeg tider mandag-fredag mellem 15-20), eller hvis du har spørgsmål eller lignede er min e-mail adresse: frederik@fantastisk-fremtid.dk

Priser:

Første session er gratis, den er til for lige at “se hinanden an”. Min erfaring er at der skal 3 sessioner til, en til at få løsnet op, en til at korrigere, og en til at sende dig godt af sted. Nogle ønsker at have et par opfølgninger senere, hvilket naturligvis er helt valgfrit.

1 times session koster 650,- (første gang/session til 0,-)
Er du på kontanthjælp/dagpenge, koster 1 session 350,- (46% rabat)
Er du på S.U., koster 1 session 150,- (77% rabat)

Aflysning:

Ændring af en aftale skal ske senest 24 timer før sessions start og kan kun gøres via e-mail.

Om dig:

Du har ikke et aktivt misbrug af alkohol, forbudte stoffer eller lignede.

Du går ikke til psykolog, eller i hvert fald har et “ok” fra ham/hende for at du taler med en coach.


“Gode venner kan lave alting sammen – men kun de bedste venner er i stand til at lave ingenting sammen.” – Peter Plys