Fra A til B-… A

Forleden var jeg ude for at købe noget så banalt som barber gel. Jeg ville gerne prøve en anden end den jeg normalt bruger, bare for at prøve noget andet og se hvad der ville ske. Efter at have stået længe og kigge, fandt den jeg mente var mest anderledes end den gamle. Men, men.. Da jeg kom hjem ventede der sig en overraskelse..

Det var præcis den samme som før..

Så selvom det bare var for sjovt, og helt banalt, viste det mig, at selvom jeg bruger gelen hver dag, har den i hånden hver dag, så viste jeg ikke nok og i tilstrækkelig detalje grad, til at kunne vælge at gøre noget andet. Med andre ord, hvis vi vil fra A til B, må vi vide til mindste detalje hvor vores A er, for ikke at havne lige præcis tilbage hvor vi startede.

Så næste gang hedder det ikke “køb en anden barber gel”, men “køb en anden barber gel end Gillette Series 3xTriple Protection Conditioning, stregkode: 7 702018 980833” – så må jeg se hvad der sker.

På den anden side..

Jeg skulle i efteråret fylde sprintervæske på min bil, så jeg ville prøve en anden end den jeg plejer at bruge. Til historien hører, hvis du kan huske det, så var der for nogle år siden en som duftede af citron istedet for den der hårde lugt af sprintervæske. Jeg plejer at bruge den blå, da jeg så en grøn tænkte jeg “den dufter måske af blomster”, og så tog jeg den.

Den duftede ikke af blomster. Den var præcis som den gamle. Næsten.

sprinter

Nogle måneder senere blev det frostvejr, og der opdagede jeg forskellen. Den grønne var en sommerblanding, og kunne derfor ikke tåle en smule frost. Men efter nogle dage med plusgrader og overdrevet forbrug af sprinteren, samt opblanding af en ny indkøbt blå sprintervæske, så var det gået i sig selv.

Så nok er nyt måske godt, men alt nyt er ikke automatisk godt. Nogen gange er det gamle og kendte det bedste. Så prøver man noget nyt, må man nogen gange fejle. Jeg køber i hvert fald fremover den blå. Eller nærlæser noget bedre end jeg gjore.


“Før du diagnosticere dig selv med depression eller lavt selvværd, så kontroller at du ikke i virkeligheden blot er omgivet af røvhuller.” – William Gibson