Sådan finder du dit drømmejob!

– eller hvordan skal dit drømmejob være?

Kan du genkende dig selv her:

  • Har du tit stået og manglet noget, der kunne hjælpe dig med at få afklaret, om et givent job er noget for dig?
  • Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at analysere dig frem til, hvilke faktorer/ting, der skal være til stede/opfyldt i et drømmejob?
  • Står du og skal til at vælge uddannelse, men er ikke helt sikker på i hvilken retning drømmejobbet kunne være?
  • Du har har lyst til nye udfordringer i din karriere, hvad end du har været i arbejde i få eller mange år, men er ikke helt sikker på hvilken retning det skulle være?

Så kan trin-for-trin guiden “Sådan finder du dit drømmejob!” hjælpe dig!

Efter du har læst trin-for-trin guiden, og gennemgået kun fire trin vil du stå med to lister, der i prioriteret orden, fortæller hvad dit drømmejob skal indeholde og hvad det ikke må indeholde. F.eks skal det have noget med mennesker at gøre, men det må ikke være i naturen. Du vil ikke længere være i tvivl om hvad der er vigtigt i dit drømmejob!

Baggrund

Det var et værktøj som jeg fremstillede til en af mine tidligere kunder. Han havde et udmærket job, men ville gerne videreuddanne sig, men vidste ikke rigtige i hvilken retning. Og der var mange og meget forskellige retninger. Han fandt sit drømmejob, så jeg tænkte at virker det for ham, så virker det også for andre.

Hent straks trin-for-trin guiden “Sådan finder du dit drømmejob!”.


“Lykken er, at det er umagen værd. At du ikke kan forestille dig at sige: Det gider jeg ikke bruge tid på.” – Johannes Møllehave